Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα στην Επαρχία Πάφου - Βρέθηκε σε διαμέρισμα που είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά

Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα στην Επαρχία Πάφου - Βρέθηκε σε διαμέρισμα που είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το πρωί της Τετάρτης 29 Μαρτίου, μετά από απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε στην περιοχή της Χλώρακας, στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πτώμα βρέθηκε σε διαμέρισμα, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Αστυνομία για εξετάσεις, ενώ το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Από τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται ότι το πτώμα ανήκει σε αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε σε ένα από τα δωμάτια της κατοικίας. 

*Φωτογραφία από pafoslive

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE