Πότε αναμένεται η πλήρης λειτουργία του συστήματος του Κτηματολογίου

Πότε αναμένεται η πλήρης λειτουργία του συστήματος του Κτηματολογίου

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται ότι θα λειτουργήσει πλήρως το ηλεκτρονικό σύστημα του Τμήματος Κτηματολογίου, είπε την Τετάρτη ο Διευθυντής του Τμήματος, Ελλίκος Ηλία, κατά τη διάρκεια παρουσίασής του στο 17ο Συνέδριο & Έκθεση Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία.

Ο κ. Ηλία, ξεκινώντας την παρουσίασή του για το ηλεκτρονικό κτηματολόγιο, ανέφερε ότι βρίσκονται «σε μια δύσκολη περίοδο» λόγω των προβλημάτων που προκλήθηκαν από την κυβερνοεπίθεση στο σύστημα του Τμήματος και εξέφρασε την πεποίθηση ότι, «η δική μας περιπέτεια θα μας βγάλει νικητές, θα γίνουμε καλύτεροι». Πρόσθεσε ότι αυτό δεν θα βοηθήσει μόνο το Τμήμα Κτηματολογίου αλλά και άλλες κυβερνητικές και ιδιωτικές υπηρεσίες, «για να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα να θωρακίσουμε την ασφάλεια».

Σημείωσε ότι, από το βράδυ της 8ης Μαρτίου που ξεκίνησε το πρόβλημα, ακόμα συνεχίζεται, ενώ υπολογίζουν ότι την επόμενη εβδομάδα θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν πλήρως, σε ένα νέο περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE