Κατάρρευση ξενοδοχείου İsias - «Αποκαλύφθηκαν οι ταυτότητες των προσώπων που ανέλαβαν την αρχική κατασκευή»

Κατάρρευση ξενοδοχείου İsias - «Αποκαλύφθηκαν οι ταυτότητες των προσώπων που ανέλαβαν την αρχική κατασκευή»

Σε νέες εξελίξεις για την υπόθεση του ξενοδοχείου Isias, στο οποίο διέμεναν Τουρκοκύπριοι που σκοτώθηκαν μετά τον μεγάλο σεισμό που έπληξε την Τουρκία αναφέρεται ο σημερινός τουρκοκυπριακός τύπος.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Γενί Ντουζέν» γράφει ότι ο πρόεδρος του τουρκοκυπριακού δικηγορικού συλλόγου Χασάν Εσέντνταγλι, ανέφερε ότι «αποκαλύφθηκαν οι ταυτότητες των τεχνικών προσώπων που ανέλαβαν την αρχική κατασκευή του ξενοδοχείου και που φέρεται να επιθεώρησαν ιδιαίτερα τις κολώνες και τα δοκάρια του ξενοδοχείου και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης τους».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.