Ιταλία: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις εισήχθη ο Πάπας Φραγκίσκος

Ιταλία: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις εισήχθη ο Πάπας Φραγκίσκος

Ο πάπας Φραγκίσκος εισήχθη στο νοσοκομείο Τζεμέλι της Ρώμης την Τετάρτη για προγραμματισμένες εξετάσεις, όπως έκανε γνωστό ο υπεύθυνος Τύπου της Αγίας Έδρας.

Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας είναι 86 ετών και υποφέρει από χρόνια γοναλγία, που τον έχει αναγκάζει να μετακινείται με αναπηρικό καροτσάκι τους τελευταίους μήνες.

«Ο Άγιος Πατέρας βρίσκεται στο Τζεμέλι από σήμερα το απόγευμα για κάποιους προκαθορισμένους ελέγχους», έγραψε ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Ματέο Μπρούνι.

Ο ποντίφικας, ο οποίος αυτό το μήνα συμπλήρωσε 10 χρόνια ως επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας, είχε εμφανιστεί ευδιάθετος στο εβδομαδιαίο ακροατήριό του στο Βατικανό, χαμογελώντας καθώς χαιρετούσε τους πιστούς. Ωστόσο, εθεάθη να κάνει κάποιους μορφασμούς, όταν επιχείρησε να μπει στο όχημα που τον μετέφερε.

Το νοσοκομείο Τζεμέλι ήταν το ίδιο ίδρυμα, όπου ο Πάπας υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο παχύ έντερο τον Ιούλιο του 2021 και νοσηλεύτηκε για 10 ημέρες.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE