Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού

Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού

Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών, η οποία είχε κλείσει νωρίτερα λόγω ακινητοποίησης φορτηγού.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

 

Νωρίτερη ενημέρωση στις 9:00:

Λόγω μηχανικής βλάβης και ακινητοποίησης φορτηγού, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, η έξοδος του δρόμου παρά το Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών. Οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν τη νέα έξοδο του δρόμου, στην περιοχή Χαλεπιανών.

Επίσης οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE