Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού

Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού

Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών, η οποία είχε κλείσει νωρίτερα λόγω ακινητοποίησης φορτηγού.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

 

Νωρίτερη ενημέρωση στις 9:00:

Λόγω μηχανικής βλάβης και ακινητοποίησης φορτηγού, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, η έξοδος του δρόμου παρά το Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών. Οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν τη νέα έξοδο του δρόμου, στην περιοχή Χαλεπιανών.

Επίσης οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE