Η Ελλάδα στηρίζει την Κύπρο για επανεκλογή στο Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό

Η Ελλάδα στηρίζει την Κύπρο για επανεκλογή στο Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό

Για την στήριξη της Ελλάδας στην απόφαση της Κυπριακής Δημοκρατίας για επανεκλογή στην Κατηγορία Γ’ του Συμβουλίου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO), για την περίοδο 2024 – 25, ενημέρωσε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας τον Κύπριο ομόλογό του, Κωνσταντίνο Κόμπο, κατά τη διάρκεια της χθεσινής διμερούς συνάντησής τους. 

Οι εκλογές για την Κατηγορία Γ’ του Συμβουλίου του ΙΜΟ θα πραγματοποιηθούν κατά την 33η Συνέλευση του ΙΜΟ (27 Νοεμβρίου – 6 Δεκεμβρίου 2023).

Όπως αναφέρουν ελληνικές διπλωματικές πηγές, η εν λόγω απόφαση της ελληνικής Κυβέρνησης εντάσσεται, μεταξύ άλλων, στο εξαιρετικό επίπεδο ναυτιλιακής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

Κοινή συνάντηση με τους Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ημέρα της τελετής έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE