Η Ελλάδα στηρίζει την Κύπρο για επανεκλογή στο Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό

Η Ελλάδα στηρίζει την Κύπρο για επανεκλογή στο Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό

Για την στήριξη της Ελλάδας στην απόφαση της Κυπριακής Δημοκρατίας για επανεκλογή στην Κατηγορία Γ’ του Συμβουλίου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO), για την περίοδο 2024 – 25, ενημέρωσε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας τον Κύπριο ομόλογό του, Κωνσταντίνο Κόμπο, κατά τη διάρκεια της χθεσινής διμερούς συνάντησής τους. 

Οι εκλογές για την Κατηγορία Γ’ του Συμβουλίου του ΙΜΟ θα πραγματοποιηθούν κατά την 33η Συνέλευση του ΙΜΟ (27 Νοεμβρίου – 6 Δεκεμβρίου 2023).

Όπως αναφέρουν ελληνικές διπλωματικές πηγές, η εν λόγω απόφαση της ελληνικής Κυβέρνησης εντάσσεται, μεταξύ άλλων, στο εξαιρετικό επίπεδο ναυτιλιακής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Επικυρώθηκε ο διορισμός του Ηλία Αναγνωστόπουλου από το Υπουργικό Συμβούλιο ως μέλος της πενταμελούς ανακριτικής ομάδας για τη διερεύνηση του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς , για το «Κράτος Μαφία».