Πάπας Φραγκίσκος: «Είμαι ακόμη ζωντανός» - Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Πάπας Φραγκίσκος: «Είμαι ακόμη ζωντανός» - Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Πάπας Φραγκίσκος πήρε εξιτήριο από την καθολική πανεπιστημιακή κλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης.

Ο ποντίφικας είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την Τετάρτη εξαιτίας βρογχίτιδας και του χορηγήθηκε αντιβιοτική θεραπεία. Όπως έκανε γνωστό το Βατικανό, την Κυριακή θα είναι παρών στην λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων των Καθολικών.

«Είμαι ακόμη ζωντανός, δεν φοβήθηκα. Εκτιμώ πάρα πολύ όλους όσους εργάζονται στο νοσοκομείο. Χρειάζεται ηρωική διάθεση, όπως και τρυφερότητα με τους ασθενείς», είπε ο Φραγκίσκος, σχολιάζοντας την σύντομη παραμονή του στο νοσοκομείο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE