Πάπας Φραγκίσκος: «Είμαι ακόμη ζωντανός» - Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Πάπας Φραγκίσκος: «Είμαι ακόμη ζωντανός» - Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Πάπας Φραγκίσκος πήρε εξιτήριο από την καθολική πανεπιστημιακή κλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης.

Ο ποντίφικας είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την Τετάρτη εξαιτίας βρογχίτιδας και του χορηγήθηκε αντιβιοτική θεραπεία. Όπως έκανε γνωστό το Βατικανό, την Κυριακή θα είναι παρών στην λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων των Καθολικών.

«Είμαι ακόμη ζωντανός, δεν φοβήθηκα. Εκτιμώ πάρα πολύ όλους όσους εργάζονται στο νοσοκομείο. Χρειάζεται ηρωική διάθεση, όπως και τρυφερότητα με τους ασθενείς», είπε ο Φραγκίσκος, σχολιάζοντας την σύντομη παραμονή του στο νοσοκομείο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Θετικό αποτύπωμα άφησε η Άτυπη Σύνοδος για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη Λευκωσία να αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής ατζέντας, προωθώντας κρίσιμα ζητήματα όπως η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες με χώρες της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE