Όταν η σιωπή γίνεται συνενοχή: Οι καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη, οι σκιές και θεσμοί σε κρίση πριν την κάλπη
Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη, δεν αποτελούν απλώς ένα ακόμη επεισόδιο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Ο ποντίφικας είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την Τετάρτη εξαιτίας βρογχίτιδας και του χορηγήθηκε αντιβιοτική θεραπεία. Όπως έκανε γνωστό το Βατικανό, την Κυριακή θα είναι παρών στην λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων των Καθολικών.
«Είμαι ακόμη ζωντανός, δεν φοβήθηκα. Εκτιμώ πάρα πολύ όλους όσους εργάζονται στο νοσοκομείο. Χρειάζεται ηρωική διάθεση, όπως και τρυφερότητα με τους ασθενείς», είπε ο Φραγκίσκος, σχολιάζοντας την σύντομη παραμονή του στο νοσοκομείο.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Tραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρός ο 52χρονος Χρυσόστομος - Παρασύρθηκε από όχημα
ΠτΔ: «Η Κύπρος θα θέσει υποψηφιότητα για το Συμβούλιο του ΙΜΟ»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




