ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Κατήγγειλε επίθεση με μαχαίρι εναντίον της

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Κατήγγειλε επίθεση με μαχαίρι εναντίον της

Σε καταγγελία για επίθεση εναντίον της 12χρονης που έχει πέσει θύμα βιασμού στον Κολωνό, προχώρησαν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της οικογένειας της ανήλικης.

Η καταγγελία, η οποία έγινε από τους δικηγόρους, ερευνάται από την Ελληνική Αστυνομία και αναμένεται να ελεγχθεί το περιστατικό που αναφέρουν στις Αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δικηγόρων της οικογένειας, Ασπασίας Ταραχόπουλου και Αντωνίας Λεγάκη, ο άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της θείας της 12χρονης όπου διαμένει, απειλώντας το κορίτσι με μαχαίρι. Φέρεται να τη χτύπησε και να την τραυμάτισε στο χέρι.

Η δήλωση των δικηγόρων:

«Επίθεση στο σπίτι που διαμένει δέχθηκε σήμερα το 12χρονο κορίτσι που εξέδιδε ο Η. Μίχος και βίασαν περισσότεροι κατηγορούμενοι Άγνωστος άνδρας, με καλυμένα χαρακτηριστικά και καλυμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα, η μικρή την έσπρωξε και πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι! Το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει. Δύο ημέρες πριν, καθώς ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος, σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» κι εξαφανίστηκε. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά απειλούνται, εφόσον προ ημερών άγνωστος πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο του δωματίου των παιδιών. Ο κίνδυνος είναι προφανής, όπως και η απειλή για να μην μιλήσουν. Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη των βασανιστηρίων της 12χρονης, η Πολιτεία την έχει αφήσει απολύτως απροστάτευτη, στο έλεος των κυκλωμάτων που την εκμεταλλεύονταν. Καλούμε τις Αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών και καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους θεσμικά και πολιτικά αρμόδιους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά!».

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top