ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Χρυσόστομου που παρασύρθηκε από όχημα – Τι κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Χρυσόστομου που παρασύρθηκε από όχημα  – Τι κατέδειξε

Διενεργήθηκε σήμερα (3/4) η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου, Χρυσόστομου Χρυσοστόμου, ο οποίος έχασε την ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/4) σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκροτομή κατέδειξε πως ο θάνατος του άτυχου Χρυσόστομου επήλθε από πολυτραυματισμό, συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι γύρω στις 05:00 το πρωί του Σαββάτου (1/4) στη συμβολή της Λεωφόρου Ομονοίας με την οδό Βασιλέως Παύλου στην επαρχία Λεμεσού, όχημα που οδηγούσε 67χρονος, στην προσπάθεια του να εισέλθει σε πάροδο, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 52χρονο Χρυσόστομο που κινείτο πεζός στο σημείο.

Ο άτυχος Χρυσόστομος εκτινάχθηκε και στη συνέχεια κτύπησε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σημειώνεται ότι από έλεγχο άλκοτεστ και νάρκοτεστ που υποβλήθηκε ο 67χρονος οδηγός, ήταν αρνητικός ενώ ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στο πλαίσιο των εξετάσεων για διακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top