Συγκινεί ο Σοφοκλής Κασκαούνιας: «Είσαι η πιο όμορφη γυναίκα που ξέρω»! Φώτο

Συγκινεί ο Σοφοκλής Κασκαούνιας: «Είσαι η πιο όμορφη γυναίκα που ξέρω»! Φώτο

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός.

Μέρα χαράς η χθεσινή (05/04), για τον αγαπημένο ηθοποιό Σοφοκλή Κασκαούνια, καθώς ήταν τα γενέθλια της κόρης του, Ελένης.

Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί της ευχές προς την κόρη του δημόσια και έτσι προχώρησε, το βράδυ της Τετάρτης, σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία που τους βλέπουμε μαζί αγκαλιά.

«Είσαι η πιο όμορφη, η πιο έξυπνη, η πιο ικανή γυναίκα που ξέρω. Ίσως επειδή είσαι κόρη μου! χαχαχαχαχα Πανέμορφη μου, βασίλισσά μου, ομορφιά μου, εύχομαι η ζωή να σου φέρνει μόνο χαμόγελα. Χρόνια πολλά!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE