Συγκινεί ο Σοφοκλής Κασκαούνιας: «Είσαι η πιο όμορφη γυναίκα που ξέρω»! Φώτο

Συγκινεί ο Σοφοκλής Κασκαούνιας: «Είσαι η πιο όμορφη γυναίκα που ξέρω»! Φώτο

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός.

Μέρα χαράς η χθεσινή (05/04), για τον αγαπημένο ηθοποιό Σοφοκλή Κασκαούνια, καθώς ήταν τα γενέθλια της κόρης του, Ελένης.

Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί της ευχές προς την κόρη του δημόσια και έτσι προχώρησε, το βράδυ της Τετάρτης, σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία που τους βλέπουμε μαζί αγκαλιά.

«Είσαι η πιο όμορφη, η πιο έξυπνη, η πιο ικανή γυναίκα που ξέρω. Ίσως επειδή είσαι κόρη μου! χαχαχαχαχα Πανέμορφη μου, βασίλισσά μου, ομορφιά μου, εύχομαι η ζωή να σου φέρνει μόνο χαμόγελα. Χρόνια πολλά!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» ο ΠτΔ για συνάντηση με Μητσοτάκη - Μακρόν

LIVE: Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» ο ΠτΔ για συνάντηση με Μητσοτάκη - Μακρόν

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιούν σήμερα ο Πρόεδρος της Γαλλίας και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE