Η Κιμ Καρντάσιαν θα συμμετάσχει στη 12η σεζόν του «American Horror Story»

Η Κιμ Καρντάσιαν θα συμμετάσχει στη 12η σεζόν του «American Horror Story»

Η Κιμ Καρντάσιαν ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα καριέρα, στην υποκριτική.

Η διάσημη τηλεπερσόνα του ριάλιτι «The Kardashians» και γνωστή επιχειρηματίας θα συμμετάσχει στη 12η σεζόν του «American Horror Story».

Η ίδια έκανε την είδηση γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα teaser της επόμενης σεζόν της σειράς.

Αν και δεν εμφανίζεται στο κλιπ, σε αυτό αναφέρεται: «Η Έμμα Ρόμπερτς και η Κιμ Καρντάσιαν είναι ευαίσθητες. AHS12. Αυτό το καλοκαίρι».

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

H Kαρντάσιαν δεν έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους περαιτέρω πληροφορίες για τη συμμετοχή της στη δημοφιλή παραγωγή, αλλά αρκέστηκε να βάλει μερικά emoji στη λεζάντα.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα μάλιστα, αν θα υποδυθεί κάποιον ρόλο ή θα είναι ο εαυτός της.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Πνίγηκε» το gov.cy, χωρίς διαδίκτυο και email η κυβέρνηση

Εν αναμονή των προεκλογικών δαπανών υποψηφίων ΠτΔ ο Γενικός Ελεγκτής – Πόσοι δεν κατέθεσαν ακόμη στοιχεία

Αρτοποιεία: Τους «χτύπησε την πόρτα» η ακρίβεια – Στα ύψη οι τιμές για φλαούνες και τσουρέκια ενόψει Πάσχα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE