LIFESTYLE

Δυο Κυπριακές σειρές «αντίπαλες» σε Ελλαδικά κανάλια! Θα κονταροχτυπηθούν για την πρωτιά στην τηλεθέαση

Δυο Κυπριακές σειρές «αντίπαλες» σε Ελλαδικά κανάλια! Θα κονταροχτυπηθούν για την πρωτιά στην τηλεθέαση

Η νέα τηλεοπτική σεζόν θα είναι δύσκολη, αφού στην Ελλάδα οι παράγωγες έχουν σταματήσει να γίνονται, εξαιτίας και της οικονομικής κρίσης αλλά και των πολλών άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί εκεί.

Έτσι μετά την μόδα με τα Τούρκικα, Μεξικάνικα και άλλα μεταγλωττισμένα σήριαλ, οι μεγάλοι σταθμοί έχουν στραφεί στην Κυπριακή αγορά, επιλέγοντας να προβάλουν μέσα από τις συχνότητες τους τοπικές παραγωγές του νησιού μας, που είναι και χαμηλότερες σε κόστος, αλλά πλέον συμμετέχουν σε αυτές μεγάλα ονόματα Ελλαδιτών ηθοποιών.

Ο ΑΝΤ1 λοιπόν συνεχίζει με ένα από τα δυνατά του χαρτιά, που θα προβάλλεται για δεύτερη σεζόν και δεν είναι άλλο από το «Ρουα Ματ» ενώ το Mega από τη μεριά του φαίνεται πως έχει βρει την σειρά εκείνη προκειμένου να «χτυπήσει» τους απέναντι. Σύμφωνα με πληροφορίες «το μεγάλο κανάλι» απαντάει με την μαύρη κωμωδία «Σημεία και Τέρατα» που είναι μια παραγωγή του Mega Κύπρου και θα αρχίσει να προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο

Την πρωτότυπη κωμική σειρά, με έντονο του στοιχείο του υπερφυσικού αλλά και της μαύρης κωμωδίας, στελεχώνουν γνωστοί ηθοποιοί από τον κυπριακό και τον ελλαδικό χώρο, οι οποίοι εμφανίζονται ανανεωμένοι, σε ρόλους αλλιώτικα κωμικούς.

Το δημιουργικό κομμάτι έχουν αναλάβει έμπειροι επαγγελματίες από Κύπρο κι Ελλάδα, διακεκριμένοι τόσο στο χώρο της τηλεόρασης όσο και στο χώρο του κινηματογράφου. Με την πείρα και την προσέγγισή τους, όλοι οι εκλεκτοί συντελεστές διασφαλίζουν ότι η σειρά «Σημεία και Τέρατα» θα είναι μια μοναδική, ποιοτική και φρέσκια τηλεοπτική παραγωγή.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μαρία Τζομπανάκη, Χρήστος Σιμαρδάνης, ΜέμοςΜπεγνής,Μιχάλης Σοφοκλέους, , Μαρίνα Μανδρή, Μαρίνος Χατζηβασιλείου,Ευγενία Παναγοπούλου, Μαριλένη Σταύρου, Μάριος Ιωάννου.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μαρία Λάφη

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: NLProFilmsProductions

ΣΕΝΑΡΙΟ: Χριστίνα Γεωργίου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top