ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέματα συζήτησης μέχρι το τέλος της εβδομάδας οικονομία, ΕΕ και περιουσιακό

Θέματα συζήτησης μέχρι το τέλος της εβδομάδας οικονομία, ΕΕ και περιουσιακό

Η ομάδα εργασίας για την οικονομία καθώς και άλλες επιτροπές συνέρχονται αύριο ενώ οι δύο διαπραγματευτές, που σήμερα είχαν συνάντηση με την ομάδα για τα θέματα ΕΕ, αύριο δεν έχουν προγραμματισμένη συνάντηση.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, την Πέμπτη θα συνεχιστεί η συζήτηση για τα θέματα του περιουσιακού και της οικονομίας και την Παρασκευή θα γίνει απολογισμός της εργασίας που έγινε και προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα από τους Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντιλ Ναμί, παρουσία, όπως αναμένεται, και του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ.

Σημειώνεται ότι κατά την τελευταία συνάντηση στις 27 Ιουλίου οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν την 1η και τη 14 Σεπτεμβρίου. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανέφερε χθες στο ΚΥΠΕ ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα υπάρξει διακοπή των διαπραγματεύσεων και οι δύο διαπραγματευτές θα επανέλθουν την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου για να προετοιμάσουν τη συνάντηση των δύο ηγετών την 1η Σεπτεμβρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top