Βγαίνει στους δρόμους τη Δευτέρα η Αστυνομία – Τι θα ελέγχει

Βγαίνει στους δρόμους τη Δευτέρα η Αστυνομία – Τι θα ελέγχει

Η Αστυνομία εξαγγέλλει εβδομάδα παγκύπριων τροχονομικών ελέγχων για πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων, με έμφαση στην οδήγηση με ταχύτητα πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.

Οι οδικοί έλεγχοι, που θα διενεργούνται από τα Τμήματα Τροχαίας, θα εντατικοποιηθούν από αύριο Δευτέρα 17 Απριλίου, 2023 μέχρι και την Κυριακή 23 Απριλίου, 2023, ενώ θα διεξάγονται ταυτόχρονα και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αστυνομίας Κύπρου με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας ROADPOL.

Κατά τους ελέγχους τροχαίας, θα επιδεικνύεται μηδενική ανοχή στις τροχαίες παραβάσεις που συντελούν στην πρόκληση θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.

Αδιαμφισβήτητα, η παραβίαση των ορίων ταχύτητας αποτελεί πολύ σοβαρό παράγοντα πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων και αυτή η πραγματικότητα απορρέει αβίαστα από την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων. Ουσιαστικά η υπερβολική ταχύτητα, συγκαταλέγεται στις πρώτες αιτίες πρόκλησης των οδικών θανάτων και των σοβαρών τραυματισμών.

Δύο εμπρησμοί σε σχολεία - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE