Βγαίνει στους δρόμους τη Δευτέρα η Αστυνομία – Τι θα ελέγχει

Βγαίνει στους δρόμους τη Δευτέρα η Αστυνομία – Τι θα ελέγχει

Η Αστυνομία εξαγγέλλει εβδομάδα παγκύπριων τροχονομικών ελέγχων για πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων, με έμφαση στην οδήγηση με ταχύτητα πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.

Οι οδικοί έλεγχοι, που θα διενεργούνται από τα Τμήματα Τροχαίας, θα εντατικοποιηθούν από αύριο Δευτέρα 17 Απριλίου, 2023 μέχρι και την Κυριακή 23 Απριλίου, 2023, ενώ θα διεξάγονται ταυτόχρονα και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αστυνομίας Κύπρου με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας ROADPOL.

Κατά τους ελέγχους τροχαίας, θα επιδεικνύεται μηδενική ανοχή στις τροχαίες παραβάσεις που συντελούν στην πρόκληση θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.

Αδιαμφισβήτητα, η παραβίαση των ορίων ταχύτητας αποτελεί πολύ σοβαρό παράγοντα πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων και αυτή η πραγματικότητα απορρέει αβίαστα από την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων. Ουσιαστικά η υπερβολική ταχύτητα, συγκαταλέγεται στις πρώτες αιτίες πρόκλησης των οδικών θανάτων και των σοβαρών τραυματισμών.

Δύο εμπρησμοί σε σχολεία - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE