ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνολικά τρεις οι τραυματισμοί από κροτίδες - Στο Νοσοκομείο με εγκαύματα και ρήξη τυμπάνου 56χρονος

Συνολικά τρεις οι τραυματισμοί από κροτίδες - Στο Νοσοκομείο με εγκαύματα και ρήξη τυμπάνου 56χρονος

Χθες Μεγάλο Σάββατο και τα ξημερώματα σήμερα, καταγράφηκαν τρεις τραυματισμοί από κροτίδες, ευτυχώς όχι σοβαροί, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, χθες Μεγάλο Σάββατο, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, ότι γύρω στις 7.20μ.μ., ενώ 56χρονος βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης Εκκλησίας στη Λεμεσό, άγνωστα νεαρά πρόσωπα, πυροδότησαν βεγγαλικά, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να τον τραυματίσει στον ώμο. Ο 56χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει έγκαυμα στον αριστερό ώμο και ρήξη τυμπάνου και απολύθηκε.

Επίσης, στην επαρχία Λάρνακας, γύρω στις 00.15 τα ξημερώματα σήμερα, αγοράκι εννέα ετών που βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του σε προαύλιο Εκκλησίας, τραυματίστηκε από κροτίδα. Ο εννιάχρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη επιφανειακό τραύμα στο μάτι και απολύθηκε.

Παράλληλα, το βράδυ της Ανάστασης, μέλος της Αστυνομίας που ήταν καθήκον, κλήθηκε με άλλα μέλη της Αστυνομίας, σε συγκεκριμένη περιοχή στην επαρχία Λάρνακας, όπου υπήρχαν παράπονα για άναμμα φωτιάς και ρήξη κροτίδων, όπου τραυματίστηκε από πυροτέχνημα.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο στήθος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη μώλωπα αριστερού ώμου και έγκαυμα τραχείας και απολύθηκε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top