Στους δρόμους από σήμερα η Αστυνομία - Όσα θα ελέγχει

Στους δρόμους από σήμερα η Αστυνομία - Όσα θα ελέγχει

Η Αστυνομία εξαγγέλλει εβδομάδα παγκύπριων τροχονομικών ελέγχων για πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων, με έμφαση στην οδήγηση με ταχύτητα πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.

Οι οδικοί έλεγχοι, που θα διενεργούνται από τα Τμήματα Τροχαίας, θα εντατικοποιηθούν από αύριο Δευτέρα 17 Απριλίου, 2023 μέχρι και την Κυριακή 23 Απριλίου, 2023, ενώ θα διεξάγονται ταυτόχρονα και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αστυνομίας Κύπρου με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας ROADPOL.

Κατά τους ελέγχους τροχαίας, θα επιδεικνύεται μηδενική ανοχή στις τροχαίες παραβάσεις που συντελούν στην πρόκληση θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.

Αδιαμφισβήτητα, η παραβίαση των ορίων ταχύτητας αποτελεί πολύ σοβαρό παράγοντα πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων και αυτή η πραγματικότητα απορρέει αβίαστα από την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων. Ουσιαστικά η υπερβολική ταχύτητα, συγκαταλέγεται στις πρώτες αιτίες πρόκλησης των οδικών θανάτων και των σοβαρών τραυματισμών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE