Η λεωφορειολωρίδα στην Μακαρίου είναι για στάθμευση, δεν είναι; - Δείτε φωτογραφία

Η λεωφορειολωρίδα στην Μακαρίου είναι για στάθμευση, δεν είναι; - Δείτε φωτογραφία

Εδώ και ένα χρόνο περίπου η κεντρική λεωφόρος της πρωτεύουσας, η Λεωφόρος Μακαρίου έχει μονοδρομηθεί ενώ, μια εκ των δύο λωρίδων χρησιμοποιείται αυστηρά και μόνο από λεωφορεία.

Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός ότι είναι παράνομο οι λεωφορειολωρίδες να χρησιμοποιούνται από άλλα οχήματα, δεν σημαίνει ότι μπορεί να σταματήσει κάποιον από το να σταθμεύσει εκεί.

Συγκεκριμένα, σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στην ομάδα «Ο Γάρος της Ημέρας» στο Facebook, οδηγός μοτοσικλέτας φαίνεται να διέπραξε δύο τροχαίες παραβάσεις. Ένα, στάθμευσε πάνω σε λεωφορειολωρίδα και δεύτερον, πάνω σε διπλή κίτρινη γραμμή. Εύλογο ερώτημα αποτελεί το πόσο θα ήταν το ύψος του προστύμματος σε περίπτωση που ο οδηγός λάμβανε μια δικαιολογημένη κλήση από την τροχαία.

Δείτε την φωτογραφία από την ομάδα «Ο Γάρος της Ημέρας»:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτοί διορίστηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΦΑ

Υπουργικό: Αυτοί διορίστηκαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΦΑ

Στην απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για διορισμού του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΦΑ, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE