Η λεωφορειολωρίδα στην Μακαρίου είναι για στάθμευση, δεν είναι; - Δείτε φωτογραφία

Η λεωφορειολωρίδα στην Μακαρίου είναι για στάθμευση, δεν είναι; - Δείτε φωτογραφία

Εδώ και ένα χρόνο περίπου η κεντρική λεωφόρος της πρωτεύουσας, η Λεωφόρος Μακαρίου έχει μονοδρομηθεί ενώ, μια εκ των δύο λωρίδων χρησιμοποιείται αυστηρά και μόνο από λεωφορεία.

Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός ότι είναι παράνομο οι λεωφορειολωρίδες να χρησιμοποιούνται από άλλα οχήματα, δεν σημαίνει ότι μπορεί να σταματήσει κάποιον από το να σταθμεύσει εκεί.

Συγκεκριμένα, σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στην ομάδα «Ο Γάρος της Ημέρας» στο Facebook, οδηγός μοτοσικλέτας φαίνεται να διέπραξε δύο τροχαίες παραβάσεις. Ένα, στάθμευσε πάνω σε λεωφορειολωρίδα και δεύτερον, πάνω σε διπλή κίτρινη γραμμή. Εύλογο ερώτημα αποτελεί το πόσο θα ήταν το ύψος του προστύμματος σε περίπτωση που ο οδηγός λάμβανε μια δικαιολογημένη κλήση από την τροχαία.

Δείτε την φωτογραφία από την ομάδα «Ο Γάρος της Ημέρας»:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE