Η λεωφορειολωρίδα στην Μακαρίου είναι για στάθμευση, δεν είναι; - Δείτε φωτογραφία

Η λεωφορειολωρίδα στην Μακαρίου είναι για στάθμευση, δεν είναι; - Δείτε φωτογραφία

Εδώ και ένα χρόνο περίπου η κεντρική λεωφόρος της πρωτεύουσας, η Λεωφόρος Μακαρίου έχει μονοδρομηθεί ενώ, μια εκ των δύο λωρίδων χρησιμοποιείται αυστηρά και μόνο από λεωφορεία.

Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός ότι είναι παράνομο οι λεωφορειολωρίδες να χρησιμοποιούνται από άλλα οχήματα, δεν σημαίνει ότι μπορεί να σταματήσει κάποιον από το να σταθμεύσει εκεί.

Συγκεκριμένα, σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στην ομάδα «Ο Γάρος της Ημέρας» στο Facebook, οδηγός μοτοσικλέτας φαίνεται να διέπραξε δύο τροχαίες παραβάσεις. Ένα, στάθμευσε πάνω σε λεωφορειολωρίδα και δεύτερον, πάνω σε διπλή κίτρινη γραμμή. Εύλογο ερώτημα αποτελεί το πόσο θα ήταν το ύψος του προστύμματος σε περίπτωση που ο οδηγός λάμβανε μια δικαιολογημένη κλήση από την τροχαία.

Δείτε την φωτογραφία από την ομάδα «Ο Γάρος της Ημέρας»:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα οι εξελίξεις στο Κυπριακό, όχι ο ανασχηματισμός» - Αιχμές για στελέχη του ΔΗΣΥ

ΠτΔ: «Προτεραιότητα οι εξελίξεις στο Κυπριακό, όχι ο ανασχηματισμός» - Αιχμές για στελέχη του ΔΗΣΥ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, επανέλαβε ότι οι αποφάσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης δεν προαναγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE