Η λεωφορειολωρίδα στην Μακαρίου είναι για στάθμευση, δεν είναι; - Δείτε φωτογραφία

Η λεωφορειολωρίδα στην Μακαρίου είναι για στάθμευση, δεν είναι; - Δείτε φωτογραφία

Εδώ και ένα χρόνο περίπου η κεντρική λεωφόρος της πρωτεύουσας, η Λεωφόρος Μακαρίου έχει μονοδρομηθεί ενώ, μια εκ των δύο λωρίδων χρησιμοποιείται αυστηρά και μόνο από λεωφορεία.

Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός ότι είναι παράνομο οι λεωφορειολωρίδες να χρησιμοποιούνται από άλλα οχήματα, δεν σημαίνει ότι μπορεί να σταματήσει κάποιον από το να σταθμεύσει εκεί.

Συγκεκριμένα, σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στην ομάδα «Ο Γάρος της Ημέρας» στο Facebook, οδηγός μοτοσικλέτας φαίνεται να διέπραξε δύο τροχαίες παραβάσεις. Ένα, στάθμευσε πάνω σε λεωφορειολωρίδα και δεύτερον, πάνω σε διπλή κίτρινη γραμμή. Εύλογο ερώτημα αποτελεί το πόσο θα ήταν το ύψος του προστύμματος σε περίπτωση που ο οδηγός λάμβανε μια δικαιολογημένη κλήση από την τροχαία.

Δείτε την φωτογραφία από την ομάδα «Ο Γάρος της Ημέρας»:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE