ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜΜΕ και «υπουργικό» ενημερώνει για το Κυπριακό ο Ακιντζί

ΜΜΕ και «υπουργικό» ενημερώνει για το Κυπριακό ο Ακιντζί

Εκπροσώπους των τουρκοκυπριακών ΜΜΕ ενημερώνει σήμερα για το Κυπριακό ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, ενώ στις 14.00 θα ενημερώσει και το “υπουργικό συμβούλιο”.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στη συνάντηση με τα μέλη του “υπουργικού” θα ανταλλάξουν απόψεις και για εσωτερικά θέματα. Την Παρασκευή ο κ. Ακιντζί θα προβεί σε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για το Κυπριακό με τους εκπροσώπους των “κοινοβουλευτικών κομμάτων”. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν στις 20 Μαϊου.

Σημειώνεται ότι ο Τ/κ ηγέτης ήδη έχει ενημερώσει συντεχνίες και συνδικαλιστικές οργανώσεις για την πορεία των διαπραγματεύσεων και όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, το Σεπτέμβριο πρόκειται να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών που θα συμβάλλει στην ενημέρωση του κόσμου για το Κυπριακό για το οποίο θα παραστεί σε ειδική συνεδρία της “βουλής” τον ίδιο μήνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top