Κάτω από τα $2.000 και πάλι η τιμή του χρυσού

Κάτω από τα $2.000 και πάλι η τιμή του χρυσού

Κάτω από τα 2.000 δολάρια την ουγκιά βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η τιμή του χρυσού, υποχωρώντας περαιτέρω από το υψηλό 13 μηνών, τα 2.040 δολάρια, στο οποίο ανήλθε στις 13 Απριλίου, καθώς αυξάνονται οι εκτιμήσεις για νέα αύξηση των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ στις αρχές Μαΐου.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού σημείωσε την Παρασκευή πτώση 22,2 δολάρια την ουγκιά ή 1,11% και έκλεισε στα 1.982 δολάρια την ουγκιά, σημειώνοντας χαμηλό τριών εβδομάδων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE