Κάτω από τα $2.000 και πάλι η τιμή του χρυσού

Κάτω από τα $2.000 και πάλι η τιμή του χρυσού

Κάτω από τα 2.000 δολάρια την ουγκιά βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η τιμή του χρυσού, υποχωρώντας περαιτέρω από το υψηλό 13 μηνών, τα 2.040 δολάρια, στο οποίο ανήλθε στις 13 Απριλίου, καθώς αυξάνονται οι εκτιμήσεις για νέα αύξηση των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ στις αρχές Μαΐου.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού σημείωσε την Παρασκευή πτώση 22,2 δολάρια την ουγκιά ή 1,11% και έκλεισε στα 1.982 δολάρια την ουγκιά, σημειώνοντας χαμηλό τριών εβδομάδων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE