Κάτω από τα $2.000 και πάλι η τιμή του χρυσού

Κάτω από τα $2.000 και πάλι η τιμή του χρυσού

Κάτω από τα 2.000 δολάρια την ουγκιά βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η τιμή του χρυσού, υποχωρώντας περαιτέρω από το υψηλό 13 μηνών, τα 2.040 δολάρια, στο οποίο ανήλθε στις 13 Απριλίου, καθώς αυξάνονται οι εκτιμήσεις για νέα αύξηση των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ στις αρχές Μαΐου.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού σημείωσε την Παρασκευή πτώση 22,2 δολάρια την ουγκιά ή 1,11% και έκλεισε στα 1.982 δολάρια την ουγκιά, σημειώνοντας χαμηλό τριών εβδομάδων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE