Έκρηξη σε αυτοκίνητο ηλικιωμένης στη Λεμεσό - Της έβαλαν βόμβα - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

Έκρηξη σε αυτοκίνητο ηλικιωμένης στη Λεμεσό - Της έβαλαν βόμβα - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από έκρηξη σε όχημα ηλικιωμένης, αλλά ανήκει στη θυγατέρα της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα (25/4) γύρω στις 2:55 εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός χαμηλής ισχύος σε όχημα 78χρονης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την αυλή οικίας της στην περιοχή Αγίου Ιωάννη.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος όσο και σε τζάμια της πόρτας της κύριας εισόδου.

Η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη της Αστυνομίας και από εξετάσεις πυροτεχνουργού διαπιστώθηκε πως η έκρηξη προκλήθηκε από αυτοσχέδιο πλαστικό αντικείμενο, που περιείχε ποσότητα εκρηκτικής ύλης χαμηλής ισχύος, και το οποίο είχε τοποθετηθεί στο μπροστινό αριστερό φτερό του οχήματος.

Η σκηνή παραμένει υπό φρούρηση και οι εξετάζεις συνεχίζονται με το πρώτο φως της ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE