Προσωρινό λουκέτο σε καφενείο - Τους έπιασαν να παίζουν χαρτιά

Προσωρινό λουκέτο σε καφενείο - Τους έπιασαν να παίζουν χαρτιά

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε την Τετάρτη, κατόπιν αιτήματος της Αστυνομίας, διάταγμα αναστολής λειτουργίας υποστατικού στο οποίο διαπράττονταν κυβεία και παρόμοιας φύσεως αδικήματα, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου είχαν πραγματοποιήσει το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου επιχείρηση, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας, σε καφενείο στην Έμπα, όπου διαπιστώθηκε ότι διαπράττονταν κυβεία.

Το Δικαστήριο κατόπιν τούτου διέταξε την Τετάρτη την αναστολή λειτουργίας του υποστατικού.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας και οι έφοδοι σε υποστατικά για την πάταξη του φαινομένου της κυβείας συνεχίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE