Προσωρινό λουκέτο σε καφενείο - Τους έπιασαν να παίζουν χαρτιά

Προσωρινό λουκέτο σε καφενείο - Τους έπιασαν να παίζουν χαρτιά

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε την Τετάρτη, κατόπιν αιτήματος της Αστυνομίας, διάταγμα αναστολής λειτουργίας υποστατικού στο οποίο διαπράττονταν κυβεία και παρόμοιας φύσεως αδικήματα, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου είχαν πραγματοποιήσει το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου επιχείρηση, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας, σε καφενείο στην Έμπα, όπου διαπιστώθηκε ότι διαπράττονταν κυβεία.

Το Δικαστήριο κατόπιν τούτου διέταξε την Τετάρτη την αναστολή λειτουργίας του υποστατικού.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας και οι έφοδοι σε υποστατικά για την πάταξη του φαινομένου της κυβείας συνεχίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE