ΔΙΕΘΝΗ

Τι συμβαίνει με την υγεία του Ερντογάν; Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια - «Όλα περνάνε από το χέρι του γι’ αυτό δεν άντεξε»

Τι συμβαίνει με την υγεία του Ερντογάν; Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια - «Όλα περνάνε από το χέρι του γι’ αυτό δεν άντεξε»

Δίνουν και παίρνουν στην Τουρκία τα σενάρια για την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αναμφισβήτητα η υγεία του Τούρκου προέδρου ήταν το θέμα της ημέρας καθώς όλοι για κάποιο λόγο ανησυχούν ότι κάτι συμβαίνει με τον Ερντογάν. Κάτι, που κανείς δε λέει και που είναι σοβαρό. Οι σπέκουλες και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Όπως σημειώνουν τουρκικά ΜΜΕ, ο Ερντογάν μέρες τώρα φαινόταν κουρασμένος και καταβεβλημένος, μιλούσε και περπατούσε αργά. Μέχρι που χθες δύο φορές αισθάνθηκε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει το πρόγραμμά του. Ο ίδιος αλλά και όλο το επιτελείο γύρω του αποδίδουν το επεισόδιο στην κούραση από το βεβαρημένο πρόγραμμά του ενόψει των εκλογών. Πράγματι, ο Τούρκος πρόεδρος δίνει τουλάχιστον 3-4 ομιλίες στη διάρκεια της ημέρας.

Από την πλευρά του, το αντίπαλο περιβάλλον, όμως, το αποδίδει σε υπερβολικό άγχος, το οποίο τον αρρωσταίνει. Πολλοί αντίπαλοί του, ακόμη κι ο πρώην γιατρός του, πιστεύουν ότι αυτή η προεκλογική εκστρατεία είναι η πιο δύσκολη και η πιο αγχωτική ολόκληρης της πολιτικής του καριέρας. Ο Ερντογάν δίνει μάχη για την πολιτική του επιβίωση.

Η πόλωση πλέον τον εξαντλεί

Κι επειδή, λένε κάποιοι, ότι οι δημοσκοπήσεις δεν πάνε καλά και αυτό τον ανάγκασε να κατέβει πάλι στην αρένα για προεκλογικές συγκεντρώσεις, ενώ είχε πει δε θα έκανε λόγω του πένθους του σεισμού, στρεσαρίστηκε περισσότερο.

Ο Ερντογάν είναι 69 χρονών, όχι πολύ μεγάλος για πολιτικός, αλλά κυβερνά με την αντίληψη του ενός ανδρός αρχή. Όλα περνούν από τα χέρια του και από το μυαλό του. Η πόλωση, που κάποτε λειτουργούσε υπέρ του, τώρα φαίνεται να τον εξαντλεί. Η αντιπολίτευση τον μαρκάρει στενά, ενώ ο ίδιος δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει ακόμη.

Κι όλο αυτό, μπορεί ένας οργανισμός αυτής της ηλικίας να μην το αντέχει. Μπορεί πράγματι να πρόκειται για ένα απλό κρυολόγημα, μία στομαχική διαταραχή και αδυναμία. Αλλά και όλα αυτά ίσως να επιδεινώθηκαν από το άγχος για επιβίωση που βιώνει.

ΠΗΓΗ: Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top