Σοφοκλής Κασκαούνιας: Η αποκάλυψη για την τυχαία συγκυρία που έμαθε ο Γιώργος Τσιάκκας για τον θάνατο του Δημήτρη Ξύστρα

Σοφοκλής Κασκαούνιας: Η αποκάλυψη για την τυχαία συγκυρία που έμαθε ο Γιώργος Τσιάκκας για τον θάνατο του Δημήτρη Ξύστρα

Για τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου Κύπριου ηθοποιού Δημήτρη Ξύστρα, μίλησε με συγκινητικά λόγια ο Σοφοκλής Κασκαούνιας.

Σε παρέμβαση του στην πρωινή εκπομπή του Sigma, «Ήρθε κι Έδεσε», ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι την χθεσινή μέρα (26/04), που έμαθε για τον θάνατο του Δημήτρη Ξύστρα, έκλεισε ένας από τον θάνατο του πατέρα του.

«Θα πήγαινα στον τάφο για να κάνουμε το τρισάγιο του χρόνου για τον πατέρα μου και με πήραν τηλέφωνο να μου  το ανακοινώσουν», είπε ο ηθοποιός. 

Την ίδια ώρα, αναφέρθηκε και σε μια άλλη συγκυρία που αφορά τον γνωστό ηθοποιό και σεναριογράφο Γιώργο Τσιάκκα, ο οποίος τον πήρε τηλέφωνο τυχαία. «Μου λέει, δεν σε νιώθω καλά, τι έχεις», χωρίς να γνωρίζει για τον θάνατο του ηθοποιού και του το ανακοίνωσε.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE