ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκλονίζει το μήνυμα του Ευριπίδη Φράγκου ένα χρόνο μετά τον τραυματισμό του: «Ο πόνος είναι φίλος μας»

Συγκλονίζει το μήνυμα του  Ευριπίδη Φράγκου ένα χρόνο μετά τον τραυματισμό του: «Ο πόνος είναι φίλος μας»

Συγκλονίζει το μακροσκελές κείμενο του νεαρού Ευριπίδη Φράγκου, ένα χρόνο μετά τον τραυματισμό του στα σοβαρά επεισόδια που έγιναν έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπενθυμίζουμε ότι ο, τότε, 20χρονος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τα επεισόδια, που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (30/04/2022), έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», πριν από το ντέρμπι μεταξύ Ανόρθωσης-Απόλλωνα.

Ένα χρόνο μετά λοιπόν, σε ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Ευριπίδης Φράγκου έγραψε χαρακτηριστικά: «ένας χρόνος γεμάτος εμπόδια, δυσκολίες, λύπες και χαρές. Εγώ όμως όλο αυτό το είδα σαν μια περιπέτεια γιατί μέσω τούτο ωρίμασα και δυνάμωσα σωματικά και ψυχικά. Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι εν υπάρχουν δικαιολογίες από την στιγμή που έχεις την υγεία σου, τα πόδια σου, τα χέρια σου, τα μάτια σου που εν τα πιο σημαντικά και άτομα που σε αγαπούν κοντά σου σημαίνει μπορείς να τα κάμεις όλα. Εγώ Δόξα τω Θεό εν έχασα την όραση μου, το δεξί μου αυτί και ευτυχώς κάποιο άκρο γιατί τα πράματα ήταν κρίσιμα γιατί είχα 45 τοις εκατό στο πάνω μέρος του σώματος μου δεύτερου και τρίτου βαθμού εγκαύματα και κανένας δεν γνώριζε αν θα ζήσω ή αν θα πεθάνω. Το σώμα μου πέρασε ένα πολλά μεγάλο σόκ. Τα πράματα εν ήταν εύκολα, εγώ το έκαμα να φαίνεται έτσι μέσω του χαρακτήρα μου, της πίστης μου και της δικής μου θέλησης και τον δυναμισμό μου.

Ήταν η μητέρα μου που την έβλεπα να με κοιτάζει και να μαραζώνει, τούτο με βοήθησε πραγματικά. Το γυμναστήριο έπαιξε σημαντικό ρόλο γιατί δύο μήνες μετά το ατύχημα άρχισα γυμναστική και μπήκα ξανά στην ρουτίνα μου. Εν το άφησα να με καταβάλει το πρόβλημα γιατί ήδη προσπαθούσα για την επίλυση του και ότι έκαμα πριν το έκαμα και μετά. Το θέμα που θέλω να καταλήξω είναι ότι τα πάντα είναι δυνατά και τίποτα αδύνατο. Τα εμπόδια εν απλά εμπόδια και τίποτε άλλο. Μέσω εκείνων όμως μαθαίνεις ποιός είσαι πραγματικά και τι μπορείς να κάμεις. Πρέπει να είμαστε δυνατοί γιατί μέσα σε τούτη την ζωή τα πράματα εν δύσκολα και σκληρά ταυτόχρονα. Σαν Ευριπίδης έμαθα που τους καταδρομείς ως τώρα και για όλη μου την ζωή να προσαρμόζομαι σε καταστάσεις και να μεν τα παρατάω. Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ MΑΣ, τα όρια μόνο εμείς τα βάλουμε, κανένας άλλος! Αν κάτι βάλεις μες στο νου σου ότι πρέπει να γίνει ένα γίνει, θέλει ψυχή και τόλμη τίποτε άλλο! Ευχαριστώ όλα τα άτομα που ήταν κοντά μου γιατί ο καθένας σας προσωπικά έπαιξε τον ρόλο του σε τούτο το εμπόδιο».

Μεγάλο ρόλο, σημειώνει, «έπαιξε και η θρησκεία γιατί σαν άτομο δεν ήμουν ποτέ πραγματικά κοντά όμως μετά το ατύχημα λόγω του ότι έχω τατουάζ την Αγία Σοφία στην πλάτη μου η φωτιά σταμάτησε ακριβώς περιφερειακά.Για μένα ήταν σημάδι ότι ο Θεός υπάρχει γιατί ήταν θαύμα το ότι επέζησα που όλο αυτό ακόμα και με τον πόνο γιατί μου έδινε δύναμη 7 μήνες που ηταν σημαντικοί για την αποθεραπεία μου.Δεν είπα μια φορά ότι πονώ πάντα γελαστός και ευδιάθετος γιατί ήμουν ζωντανός και αυτο είχε σημασία».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top