Πήραν το τιμόνι «τύφλα» στο μεθύσι - Σωρεία τροχαίων καταγγελιών το τελευταίο τετραήμερο

Πήραν το τιμόνι «τύφλα» στο μεθύσι - Σωρεία τροχαίων καταγγελιών το τελευταίο τετραήμερο

Σε εκατόν πενήντα οκτώ τροχαίες καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο τετραήμερο στην Πάφο, οι 57 εκ των οποίων αφορούσαν την οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, από τις 158 τροχαίες καταγγελίες, οι 18 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, 2 οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και 57 οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Οι υπόλοιπες τροχαίες καταγγελίες αφορούν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων θα συνεχιστούν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE