Πήραν το τιμόνι «τύφλα» στο μεθύσι - Σωρεία τροχαίων καταγγελιών το τελευταίο τετραήμερο

Πήραν το τιμόνι «τύφλα» στο μεθύσι - Σωρεία τροχαίων καταγγελιών το τελευταίο τετραήμερο

Σε εκατόν πενήντα οκτώ τροχαίες καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο τετραήμερο στην Πάφο, οι 57 εκ των οποίων αφορούσαν την οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, από τις 158 τροχαίες καταγγελίες, οι 18 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, 2 οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και 57 οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Οι υπόλοιπες τροχαίες καταγγελίες αφορούν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων θα συνεχιστούν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE