Ξεκινούν ελέγχους για κάπνισμα σε νυκτερινά κέντρα - Πρόστιμο «καμπάνα» στους παρανομούντες 

Ξεκινούν ελέγχους για κάπνισμα σε νυκτερινά κέντρα - Πρόστιμο «καμπάνα» στους παρανομούντες 

Η Αστυνομία σε συνεργασία με τις Υγειονομικές Υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει παγκύπρια εκστρατεία για πάταξη του φαινομένου του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους.

Η εκστρατεία άρχισε από την περασμένη Παρασκευή 28 Απριλίου, 2023 και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 17 Ιουνίου, 2023, με σκοπό την εφαρμογή του Περί Προστασίας της Υγείας Νόμου.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, θα διενεργούνται έλεγχοι, κατά τις νυκτερινές κυρίως ώρες, ιδιαίτερα Παρασκευή και Σάββατο, σε νυκτερινά κέντρα, καθώς και σε χώρους στους οποίους απαγορεύεται το κάπνισμα.

Τα πρόσωπα, τα οποία εντοπίζονται να παραβιάζουν τη σχετική Νομοθεσία υπόκεινται στις πρόνοιες του Νόμου. Υπενθυμίζεται το κοινό ότι, η εξώδικη ρύθμιση για τους παρανομούντες (θαμώνες) ανέρχεται στα 85 ευρώ, ενώ καταγγέλλονται επίσης και οι ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι των Κέντρων Αναψυχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE