Ξεκινούν ελέγχους για κάπνισμα σε νυκτερινά κέντρα - Πρόστιμο «καμπάνα» στους παρανομούντες 

Ξεκινούν ελέγχους για κάπνισμα σε νυκτερινά κέντρα - Πρόστιμο «καμπάνα» στους παρανομούντες 

Η Αστυνομία σε συνεργασία με τις Υγειονομικές Υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει παγκύπρια εκστρατεία για πάταξη του φαινομένου του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους.

Η εκστρατεία άρχισε από την περασμένη Παρασκευή 28 Απριλίου, 2023 και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 17 Ιουνίου, 2023, με σκοπό την εφαρμογή του Περί Προστασίας της Υγείας Νόμου.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, θα διενεργούνται έλεγχοι, κατά τις νυκτερινές κυρίως ώρες, ιδιαίτερα Παρασκευή και Σάββατο, σε νυκτερινά κέντρα, καθώς και σε χώρους στους οποίους απαγορεύεται το κάπνισμα.

Τα πρόσωπα, τα οποία εντοπίζονται να παραβιάζουν τη σχετική Νομοθεσία υπόκεινται στις πρόνοιες του Νόμου. Υπενθυμίζεται το κοινό ότι, η εξώδικη ρύθμιση για τους παρανομούντες (θαμώνες) ανέρχεται στα 85 ευρώ, ενώ καταγγέλλονται επίσης και οι ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι των Κέντρων Αναψυχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE