Ξεκινούν ελέγχους για κάπνισμα σε νυκτερινά κέντρα - Πρόστιμο «καμπάνα» στους παρανομούντες 

Ξεκινούν ελέγχους για κάπνισμα σε νυκτερινά κέντρα - Πρόστιμο «καμπάνα» στους παρανομούντες 

Η Αστυνομία σε συνεργασία με τις Υγειονομικές Υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει παγκύπρια εκστρατεία για πάταξη του φαινομένου του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους.

Η εκστρατεία άρχισε από την περασμένη Παρασκευή 28 Απριλίου, 2023 και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 17 Ιουνίου, 2023, με σκοπό την εφαρμογή του Περί Προστασίας της Υγείας Νόμου.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, θα διενεργούνται έλεγχοι, κατά τις νυκτερινές κυρίως ώρες, ιδιαίτερα Παρασκευή και Σάββατο, σε νυκτερινά κέντρα, καθώς και σε χώρους στους οποίους απαγορεύεται το κάπνισμα.

Τα πρόσωπα, τα οποία εντοπίζονται να παραβιάζουν τη σχετική Νομοθεσία υπόκεινται στις πρόνοιες του Νόμου. Υπενθυμίζεται το κοινό ότι, η εξώδικη ρύθμιση για τους παρανομούντες (θαμώνες) ανέρχεται στα 85 ευρώ, ενώ καταγγέλλονται επίσης και οι ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι των Κέντρων Αναψυχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE