Ελεύθερη η Γαλλίδα Ι. Πριμ που απήχθη στην Υεμένη

Ελεύθερη η Γαλλίδα Ι. Πριμ που απήχθη στην Υεμένη

Η Γαλλίδα Ιζαμπέλ Πριμ, που είχε απαχθεί στην εμπόλεμη Υεμένη στις 24 Φεβρουαρίου, έχει απελευθερωθεί και θα επιστρέψει στη χώρα της σύντομα, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

"Η συμπατριώτισσά μας Ιζαμπέλ Πριμ αφέθηκε ελεύθερη απόψε", ανακοίνωσε η  προεδρία, προσθέτοντας ότι ο πρόεδρος Ολάντ "θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, και ιδιαίτερα τον σουλτάνο του Ομάν, Καμπούς Μπιν Σαίντ".

Δεν δόθηκαν άλλες λεπτομέρειες για την απελευθέρωση, αλλά  η Πριμ αναμένεται να φτάσει στο Παρίσι σήμερα. Η 30χρονη, η οποία εργαζόταν ως σύμβουλος σε πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από την Παγκόσμια Τράπεζα, απήχθη με τον διερμηνέα της ενώ οδηγούσαν στη δουλειά στην πρωτεύουσα Σαναά από μέλη φυλών της Υεμένης. Ο διερμηνέας της αφέθηκε ελεύθερος τον Μάρτιο. 


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Με χιλιάδες προκαθορισμένους στόχους και πολεμικά σχέδια διάρκειας από τρεις έως έξι εβδομάδες εμφανίζεται να είναι προετοιμασμένο το Ισραήλ, την ώρα που βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Eurofighter Typhoon και Lockheed Martin F-35 Lightning II πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο, ενισχύοντας την παρουσία συμμαχικών δυνάμεων στην περιοχή. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE