Υπόθεση Περικλέους: Σε αυτές τις περιοχές εστιάζονται οι σημερινές έρευνες – Επιστράτευσαν ανιχνευτικούς σκύλους και drones

Υπόθεση Περικλέους: Σε αυτές τις περιοχές εστιάζονται οι σημερινές έρευνες – Επιστράτευσαν ανιχνευτικούς σκύλους και drones

Εντατικές είναι οι έρευνες για εντοπισμό της σορού του Άγγελου Περικλέους, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν από τις 20 Απριλίου.

Μιλώντας στο Themaonline, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου ανέφερε ότι οι σημερινές έρευνες εστιάζονται μέχρι στιγμής στις περιοχές Governor's και Πεντάκωμο. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απαγωγής και φόνο εκ προμελέτης εναντίον του 24χρονου ο οποίος τελεί υπό κράτηση ως βασικός ύποπτος.

Στις περιοχές αυτές βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας και της Πολιτικής Άμυνας, ενώ ερευνούν και διάφορα σημεία με drone και ανιχνευτικούς σκύλους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 71χρονος θείος του 24χρονου υπόπτου έδωσε θεληματική κατάθεση η οποία ήταν καθοριστική για την υπόθεση, αφού ανέφερε ότι του είπε πως σκότωσε τον Περικλέους με πιστόλι και τον έθαψε, ενώ παράλληλα του εξήγησε πώς κατέστρεψε τα διάφορα τεκμήρια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE