ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μετανιωμένος δηλώνει ο Αναγνωστόπουλος - Νέοι μάρτυρες υπεράσπισης οι γονείς του

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μετανιωμένος δηλώνει ο Αναγνωστόπουλος - Νέοι μάρτυρες υπεράσπισης οι γονείς του

Υστερα από τρεις διακοπές άρχισε σήμερα το Εφετείο για τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος επιχειρεί να σπάσει τα ισόβια για την ειδεχθή δολοφονία της 19χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς. Νέοι μάρτυρες οι γονείς του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος για λίγο καιρό είχε καταφέρει να πείσει το πανελλήνιο ότι επρόκειτο για απόπειρα ληστείας μετά φόνου η δολοφονία της συζύγου του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, προσπαθεί τώρα να σπάσει τα ισόβια που του έχουν επιβληθεί. Ο 35χρονος πιλότος παρουσιάζει νέα στοιχεία θέλοντας να πείσει την Έδρα ότι τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα παρουσιάζει το βαρύ κατηγορητήριο

Πρώτος μάρτυρας ο αστυνομικός που βγήκε αγκαλιά με τη Λυδία

Πρώτος καταθέτει ο Χρήστος Βαρδίκος, ο αστυνομικός που μπήκε πρώτος με τον συνάδελφό του τον Μάιο του 2021 στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά κι αντίκρισε τον «ηθοποιό» Αναγνωστόπουλο δεμένο και φιμωμένο, την Καρολάιν Κράουτς νεκρή στο κρεβάτι της και στο πλάι της, τη μικρή Λυδία...

Ο αστυνομικός ήταν αυτός που απαθανατίστηκε να βγαίνει από το σπίτι με το μωρό της οικογένειας στην αγκαλιά του και να το παραδίδει στη μητέρα του δολοφόνου.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, ο εισαγγελέας ανέγνωσε το βαρύτατο κατηγορητήριο κατά του ισοβίτη κι αμέσως μετά ο Αναγνωστόπουλος ζήτησε κι έλαβε το λόγο. Αποδέχθηκε τις κατηγορίες, δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς. Είπε δε, ότι δεν ισχύουν οι πράξεις όπως αυτές περιγράφονται στο κατηγορητήριο κι ότι δεν ήθελε να βλάψει την οικογένειά του.

Νέοι μάρτυρες υπεράσπισης οι γονείς του Αναγνωστόπουλου

Το καινούριο στοιχείο είναι ότι η υπεράσπιση παρουσίασε νέους μάρτυρες, ανάμεσά τους και οι γονείς του καταδικασμένου δολοφόνου. Η μητέρα του κατηγορούμενου και ο πατέρας του, δεν είχαν παραβρεθεί στη διαδικασία στον πρώτο βαθμό, ούτε είχαν καταθέσει υπέρ του.

ΠΗΓΗ: Iefimerida.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top