ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτσι έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη 30χρονης για τον φόνο στη Λεμεσό - Φόβοι ότι μπορεί να διέφυγε στα κατεχόμενα ο 25χρονος

Έτσι έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη 30χρονης για τον φόνο στη Λεμεσό - Φόβοι ότι μπορεί να διέφυγε στα κατεχόμενα ο 25χρονος

Φοβούνται ότι διέφυγε στα κατεχόμενα, ο 25χρονος που καταζητείται για την υπόθεση του φόνου εκ προμελέτης της 35χρονης Ουκρανής, με αποτέλεσμα να ειδοποιήθηκαν όλα τα οδοφράγματα αλλά και τα αεροδρόμια, με σκοπό να τον ανακόψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη της 30χρονης, επίσης Ουκρανής, που έγινε για την συγκεκριμένη υπόθεση αφορά το αδίκημα αποζείν από κέρδη πορνείας και μαστροπείας. Οι έρευνες της Αστυνομίας, στρέφονται στο κατά πόσο η 30χρονη που συνελήφθη, εμπλέκεται στην διευθέτηση του μοιραίου ραντεβού της 35χρονης με τον 25χρονο δράστη, καθώς ο ίδιος είχε πάει στο διαμέρισμα της για ερωτική συνεύρεση.

Σε ό,τι αφορά τον 25χρονο Τούρκο καταζητούμενο, αυτός βρίσκεται στην Κύπρο από το 2011, σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά διέμενε στο Πουρνάρα, μετά στη Λευκωσία και αργότερα στη Λεμεσό.  Η Αστυνομία, εντόπισε στην σκηνή ένα τσαντάκι, ένα ρολόι και μαύρους εργαστηριακούς σφικτήρες, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. Παράλληλα οι Αρχές εντόπισαν και τις συνομιλίες που είχαν για την διευθέτηση του ραντεβού, οι οποίες εξετάζονται.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της πολύωρης νεκροτομής που διενεργήθηκε στη σορό της 35χρονης, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ο θάνατος της αποδίδεται σε στραγγαλισμό, ενώ παραλήφθηκαν επίσης δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι Αρχές οδηγήθηκαν στον 25χρονο στη βάση εξετάσεων, καταθέσεων και τεκμηρίων που εντοπίστηκαν στη σκηνή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι συγκεκριμένα στοιχεία εντοπίστηκαν στο κινητό του θύματος. Πρόκειται για τον ERKAN ALKAN, 25 ετών από την Τουρκία, τον οποίο ζητά την βοήθεια του κοινού για εντοπισμό η Αστυνομία.

Για την υπόθεση, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα την 35χρονη. Πιο συγκεκριμένα, η Ουκρανή είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα η φίλη της να ανησυχήσει και να πάει στο διαμέρισμα της, με την βοήθεια του διαχειριστή της πολυκατοικίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top