Χειροπέδες στην 30χρονη φίλη της Ουκρανής που εντοπίστηκε νεκρή - Φαίνεται να της είχε κλείσει το ραντεβού με τον 25χρονο

Χειροπέδες στην 30χρονη φίλη της Ουκρανής που εντοπίστηκε νεκρή - Φαίνεται να της είχε κλείσει το ραντεβού με τον 25χρονο

Χειροπέδες στην 30χρονη φίλη της 35χρονης Ουκρανής, που εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα στη Λεμεσό, πέρασαν οι Αρχές, μετά από στοιχεία που προέκυψαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται η 30χρονη να ήταν αυτή που έκλεισε το ραντεβού του θύματος με τον 25χρονο δράστη που καταζητείται.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη εντοπίστηκε νεκρή λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα της Κυριακής 07/05, από τον διαχειριστή των διαμερισμάτων και φιλικό της πρόσωπο, που την αναζητούσε και όπως διαπιστώθηκε από τις αστυνομικές εξετάσεις, ο δράστης την είχε φιμώσει με πετσέτα μπάνιου και της είχε δέσει τα χέρια και τα πόδια με δεματικά καλωδίων.

Για την υπόθεση, που αφορά φόνο εκ προμελέτης, εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 25χρονου, στη βάση τεκμηρίων που εντόπισαν οι αστυνομικοί ανακριτές και που τον φέρουν ως το τελευταίο πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε το θύμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE