Στο Προεδρικό εκτάκτως ο Γενικός Ελεγκτής για τους κυβερνητικούς διορισμούς

Στο Προεδρικό εκτάκτως ο Γενικός Ελεγκτής για τους κυβερνητικούς διορισμούς

Στο Προεδρικό Μέγαρο μετέβη πριν από λίγο ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, στην σκιά των επισημάνσεων του για προβληματικούς διορισμούς από πλευράς Κυβέρνησης.

Κατά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητηθούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει, με αποτέλεσμα η Κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα να βρίσκεται στο μάτι του Κυκλώνα.

Υπενθυμίζεται πως, μετά το διορισμό 19χρονης ως Συνεργάτιδας του Υφυπουργού Τουρισμού, στο μικροσκόπιο του Γενικού Ελεγκτή μπήκε και ο διορισμός της Μαρίνας Ραουνά ως Προεδρικού Επιτρόπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.