Στις υποψηφιότητες η Πέγεια, για προσωρινή έδρα της Πάφου…

Στις υποψηφιότητες η Πέγεια, για προσωρινή έδρα της Πάφου…

Ως γνωστό το Παφιακό θα κλείσει για περίπου ένα χρόνο, λόγω βελτιωτικών έργων. Η Πάφος Fc αναγκαστικά την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα πρέπει να επιλέξει άλλη έδρα.

Εξετάζονται διάφορα σενάρια, βάσει των τελευταίων πληροφοριών, υπάρχει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουν ως έδρα το Δημοτικό Στάδιο της Πέγειας.

Παλαιότερα, το εν λόγω Στάδιο, το χρησιμοποιούσε για αγώνες πρώτης κατηγορίας η Πέγεια (πριν κλείσει λόγω χρεών), μια ομάδα που το 2009 κατέκτησε το κύπελλο σε βάρος της ΑΕΛ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE