Στις υποψηφιότητες η Πέγεια, για προσωρινή έδρα της Πάφου…

Στις υποψηφιότητες η Πέγεια, για προσωρινή έδρα της Πάφου…

Ως γνωστό το Παφιακό θα κλείσει για περίπου ένα χρόνο, λόγω βελτιωτικών έργων. Η Πάφος Fc αναγκαστικά την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα πρέπει να επιλέξει άλλη έδρα.

Εξετάζονται διάφορα σενάρια, βάσει των τελευταίων πληροφοριών, υπάρχει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουν ως έδρα το Δημοτικό Στάδιο της Πέγειας.

Παλαιότερα, το εν λόγω Στάδιο, το χρησιμοποιούσε για αγώνες πρώτης κατηγορίας η Πέγεια (πριν κλείσει λόγω χρεών), μια ομάδα που το 2009 κατέκτησε το κύπελλο σε βάρος της ΑΕΛ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.