LIFESTYLE

Επιστρέφει το My Big Greek Fat Wedding - Μια επιθυμία φέρνει την οικογένεια στη Ελλάδα - Με το «Opa» του Γιώργου Αλκαίου στο επίσημο τρέιλερ - Βίντεο

Επιστρέφει το My Big Greek Fat Wedding - Μια επιθυμία φέρνει την οικογένεια στη Ελλάδα - Με το «Opa» του Γιώργου Αλκαίου στο επίσημο τρέιλερ - Βίντεο

Μπορεί εχθές η Ελλάδα να αποκλείστηκε από το διαγωνισμό της Eurovision ένα άλλο όμως τραγούδι που εκπροσώπησε τη χώρα μας στην Eurovision μπήκε στο επίσημο τρέιλερ της κινηματογραφικής ταινίας My Big Greek Fat Weeding 3.

Ο λόγος για το Opa, το τραγούδι που ερμήνευσε ο Γιώργος Αλκαίος στη σκηνή της Eurovision το 2010 και κατέκτησε την 8η θέση.

Το Opa, σε στίχους Γιάννη Αντωνίου & friends και μουσική του Γιώργου Αλκαίου από το 2010 και μετά έχει κάνει τη δική του πορεία στο εξωτερικό αφού έχει μπει soundtrack σε ταινίες, διαφημίσεις και έχει κάνει τεράστια επιτυχία στο Ισραήλ.

 Αυτή τη φορά ο Γιώργος Αλκαίος και το Opa του ακούγεται στο επίσημο τρέιλερ της κινηματογραφικής ταινίας Γάμος αλά Ελληνικά 3 με τη Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Louis Mandylor, Lainie Kazan, Andrea Martin και πολλούς ακόμη ηθοποιούς. Το πρώτο επίσημο τρέιλερ της κωμωδίας «My Big Fat Greek Wedding 3» κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι της Focus Picture στο YouTube χθες το πρωί.

Στο τρέιλερ βλέπουμε την αγαπημένη σε όλους μας Τούλα Πορτοκάλος, την οποία υποδύεται η πρωταγωνίστρια, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Νία Βαρντάλος, να λέει: «έχουν συμβεί πολλά από τον Big Greek Fat Wedding μου. Ο πατέρας μου πέθανε και η τελευταία του επιθυμία ήταν να επισκεφθούμε το χωριό των παιδικών του χρόνων και να επανασυνδεθούμε με τις ρίζες μας».

Η οικογένεια επιβιβάζεται στο αεροπλάνο για την Ελλάδα, με την θεία Βούλα, την οποία υποδύεται η Αντρέα Μάρτιν, να προσφέρει σουβλάκια στους επιβάτες. Φτάνοντας στην Ελλάδα, η φωνή του Γιώργου Αλκαίου συντροφεύει τους ήρωες της ταινίας και τα ευτράπελα ξεκινάνε. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Πηγή: gossip-tv.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top