Οδηγοί προσοχή: Κλείνει τμήμα δρόμου για εργασίες - Μέχρι πότε

Οδηγοί προσοχή: Κλείνει τμήμα δρόμου για εργασίες - Μέχρι πότε

Κλειστό για την κυκλοφορία θα είναι απόψε και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής τμήμα του παρακαμπτήριου Λεμεσού προς Πάφο λόγω εργασιών αντικατάστασης σωλήνα άρδευσης.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Δημοσίων Έργων, ττα έργα θα εκτελούνται από η ώρα 21:00 το βράδυ της Πέμπτης μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Όπως σημειώνεται, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η είσοδος από τον κόμβο Γερμασόγειας προς τον παρακαμπτήριο δρόμο με κατεύθυνση την Πάφο θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα γίνεται διαμέσου των Λεωφόρων Κολωνακίου/Σπύρου Κυπριανού και Αγίου Αθανασίου, καθώς και τον κυκλικό κόμβο Λινόπετρας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ενδιαφέρον για κατασκευή δεύτερου mall στην Λεμεσό - Σε αυτή την περιοχή θα βρίσκεται

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE