Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για τους βανδαλισμούς στο οίκημα της Ομόνοιας στη Λευκωσία

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για τους βανδαλισμούς στο οίκημα της Ομόνοιας στη Λευκωσία

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, και παράνομης συνάθροισης.

Προηγήθηκε πληροφορία λίγο μετά τα μεσάνυκτα, για ομάδα 30 περίπου προσώπων που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και προκαλούσαν ζημιές γράφοντας με σπρέι σε τοίχους κτιρίων και υποστατικών στη Λευκωσία, καθώς και καταγγελία για αναγραφή υβριστικών συνθημάτων από αγνώστους σε συγκεκριμένο υποστατικό στη Λευκωσία.

Τα τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας από 20, 21, 23, και 26 ετών, εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας κατά τις έρευνες στην περιοχή και στη συνέχεια συνελήφθησαν στη βάση δικαστικών ενταλμάτων, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Αυτοί τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση δυνάμει δικαστικών διαταγμάτων.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας, σε συνεργασία και με το ΤΑΕ Λευκωσίας, συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE