Άφιξη 59 παράτυπων μεταναστών με πλοιάρια ανοικτά του Κάβο Γκρέκο

Άφιξη 59 παράτυπων μεταναστών με πλοιάρια ανοικτά του Κάβο Γκρέκο

Νέες αφίξεις παράτυπων μεταναστών σε δυο πλοιάρια, το μεσημέρι της Πέμπτης , εντόπισε η λιμενική Αστυνομία ανοικτά του Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η λιμενική εντόπισε και οδήγησε στη στεριά ένα πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν 13 παράτυποι μετανάστες, ενώ στην συνέχεια εντοπίστηκε δεύτερο πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν 46 παράτυποι μετανάστες.

Όι 59 μετανάστες μεταφέρθηκαν σε κέντρα φιλοξενείας μεταναστών, ενώ έγινε και εξακρίβωση στοιχείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγαπημένος προορισμός για τους Πολωνούς η Κύπρος – Η αύξηση, η προτίμηση και οι προοπτικές

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE