Πάνω από 450 χιλιάδες Ρώσοι και Ιρανοί σε 4 μήνες στα κατεχόμενα

Πάνω από 450 χιλιάδες Ρώσοι και Ιρανοί σε 4 μήνες στα κατεχόμενα

Μόνο από την Ρωσία και από το Ιράν ήρθαν 460.000 στα κατεχόμενα τους πρώτους 4 μήνες του τρέχοντος έτους, δήλωσε ο «βουλευτής» του ΡΤΚ, Φικρί Τόρος.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο κ. Τορός σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην Κίπρις σημείωσε ότι αυτοί είναι άνθρωποι που ήρθαν με σκοπό την επένδυση ή τον τουρισμό. «Πρέπει να τύχει σωστής διαχείρισης αυτή η ένεση στην οικονομία μας. Ούτως ώστε να συμβάλει θετικά τόσο στα δημόσια οικονομικά όσο και στο ΑΕΠ και την ευημερία που αναλογεί στο κατά κεφαλήν εισόδημα».

Λόγω των κυρώσεων που επιβάλλονται στην Ρωσία έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία η αναζήτηση τρόπων απαλλαγής από την εξάρτηση από την ρωσική ενέργεια μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, σημείωσε λέγοντας ότι «η Δύση ψάχνει να απαλλαχτεί από την εξάρτηση από την ρωσική ενέργεια και να βρει εναλλακτικούς πόρους. Για τον λόγο αυτό ήρθε ξανά στην ημερήσια διάταξη η Ανατολική Μεσόγειος και στο μέλλον μπορεί να υπάρξει σοβαρή κινητικότητα σε αυτή την περιοχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγαπημένος προορισμός για τους Πολωνούς η Κύπρος – Η αύξηση, η προτίμηση και οι προοπτικές

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

POLITICO: Επιστολή ΠτΔ σε φον ντερ Λάιεν για την άμυνα της ΕΕ – Ζητά συγκεκριμένα βήματα

POLITICO: Επιστολή ΠτΔ σε φον ντερ Λάιεν για την άμυνα της ΕΕ – Ζητά συγκεκριμένα βήματα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απέστειλε επιστολή στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ζητώντας την επαναφορά στην ατζέντα της ρήτρας αμοιβαίας συνδρομής της ΕΕ, αλλά και ενημέρωση για τις μέχρι τώρα προτάσεις και τα επόμενα βήματα, σύμφωνα με πληροφορίες του POLITICO, που είδε το κείμενο της επιστολής.

BEST OF TOTHEMAONLINE