Πάνω από 450 χιλιάδες Ρώσοι και Ιρανοί σε 4 μήνες στα κατεχόμενα

Πάνω από 450 χιλιάδες Ρώσοι και Ιρανοί σε 4 μήνες στα κατεχόμενα

Μόνο από την Ρωσία και από το Ιράν ήρθαν 460.000 στα κατεχόμενα τους πρώτους 4 μήνες του τρέχοντος έτους, δήλωσε ο «βουλευτής» του ΡΤΚ, Φικρί Τόρος.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο κ. Τορός σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην Κίπρις σημείωσε ότι αυτοί είναι άνθρωποι που ήρθαν με σκοπό την επένδυση ή τον τουρισμό. «Πρέπει να τύχει σωστής διαχείρισης αυτή η ένεση στην οικονομία μας. Ούτως ώστε να συμβάλει θετικά τόσο στα δημόσια οικονομικά όσο και στο ΑΕΠ και την ευημερία που αναλογεί στο κατά κεφαλήν εισόδημα».

Λόγω των κυρώσεων που επιβάλλονται στην Ρωσία έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία η αναζήτηση τρόπων απαλλαγής από την εξάρτηση από την ρωσική ενέργεια μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, σημείωσε λέγοντας ότι «η Δύση ψάχνει να απαλλαχτεί από την εξάρτηση από την ρωσική ενέργεια και να βρει εναλλακτικούς πόρους. Για τον λόγο αυτό ήρθε ξανά στην ημερήσια διάταξη η Ανατολική Μεσόγειος και στο μέλλον μπορεί να υπάρξει σοβαρή κινητικότητα σε αυτή την περιοχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγαπημένος προορισμός για τους Πολωνούς η Κύπρος – Η αύξηση, η προτίμηση και οι προοπτικές

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE