Λίντσεϊ Λόχαν: Ποζάρει με το μαγιό της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη - Φωτογραφία

Λίντσεϊ Λόχαν: Ποζάρει με το μαγιό της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη - Φωτογραφία

Λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μητέρα, η Λίντσεϊ Λόχαν φωτογραφήθηκε με το μαγιό της.

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Μπάντερ Σάμμας.

Η ίδια είναι ενεργή στα social media και συχνά, μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με το κοινό της.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ξαπλωμένη σε μια ξαπλώστρα, φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Φαίνεται να χαμογελάει στον φακό, ενώ φοράει μαύρα γυαλιά ηλίου.

Δείτε τη φωτογραφία:

Πηγή: protothema.gr

 

Διαφωνεί με πρόνοιες πρότασης νόμου για Συμβούλους κρατικών αξιωματούχων η Ελεγκτική – «Γραμματείς και μη επιστημονικό προσωπικό, δεν είναι Σύμβουλοι…»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE