Ο Ερντογάν... αποκοιμήθηκε σε διακαναλική συνέντευξη - Δείτε το απίστευτο βίντεο

Ο Ερντογάν... αποκοιμήθηκε σε διακαναλική συνέντευξη - Δείτε το απίστευτο βίντεο

Να κλείνει αργά τα μάτια φανερά κουρασμένος και καταβεβλημένος φαίνεται ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρούσε ενόψει του β΄γύρου των τουρκικών εκλογών.

Καθώς η παρουσιάστρια του κάνει μία ερώτηση η κάμερα συλλαμβάνει τον Τούρκο πρόεδρο να έχει σχεδόν αποκοιμηθεί και να συγκρατεί με μεγάλη δυσκολία τα μάτια του ανοιχτά κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης στους τηλεοπτικούς σταθμούς A Haber και ATV.

Μόλις όμως βλέπει τον Τούρκο πρόεδρο σε αυτή την κατάσταση τότε κοιτά ανήσυχη τον συνάδελφό της και του δίνει το λόγο.

Πηγή: Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE