Ο Ερντογάν... αποκοιμήθηκε σε διακαναλική συνέντευξη - Δείτε το απίστευτο βίντεο

Ο Ερντογάν... αποκοιμήθηκε σε διακαναλική συνέντευξη - Δείτε το απίστευτο βίντεο

Να κλείνει αργά τα μάτια φανερά κουρασμένος και καταβεβλημένος φαίνεται ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρούσε ενόψει του β΄γύρου των τουρκικών εκλογών.

Καθώς η παρουσιάστρια του κάνει μία ερώτηση η κάμερα συλλαμβάνει τον Τούρκο πρόεδρο να έχει σχεδόν αποκοιμηθεί και να συγκρατεί με μεγάλη δυσκολία τα μάτια του ανοιχτά κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης στους τηλεοπτικούς σταθμούς A Haber και ATV.

Μόλις όμως βλέπει τον Τούρκο πρόεδρο σε αυτή την κατάσταση τότε κοιτά ανήσυχη τον συνάδελφό της και του δίνει το λόγο.

Πηγή: Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE