Νέο μέτωπο πυρκαγιάς στην επαρχία Λεμεσού - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Νέο μέτωπο πυρκαγιάς στην επαρχία Λεμεσού - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Σε κινητοποίηση τέθηκε εκ νέου η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε παρά την κοινότητα Αυδήμου σε ξηρά χόρτα, χαρουπόδεντρα και σπαρτά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, κ. Ανδρέα Κεττή «ανταποκριθήκαμε από την πόλη και ύπαιθρο Λεμεσού με 4 πυροσβεστικά οχήματα. Επίσης, υποστηρίζουμε το Τμ. Δασών για την πυρκαγιά στη περιοχή Πυκνή προς Κάθηκα με ένα πυροσβεστικό όχημα από τον σταθμό υπαίθρου Πέγειας».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.