Νέο μέτωπο πυρκαγιάς στην επαρχία Λεμεσού - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Νέο μέτωπο πυρκαγιάς στην επαρχία Λεμεσού - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Σε κινητοποίηση τέθηκε εκ νέου η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε παρά την κοινότητα Αυδήμου σε ξηρά χόρτα, χαρουπόδεντρα και σπαρτά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, κ. Ανδρέα Κεττή «ανταποκριθήκαμε από την πόλη και ύπαιθρο Λεμεσού με 4 πυροσβεστικά οχήματα. Επίσης, υποστηρίζουμε το Τμ. Δασών για την πυρκαγιά στη περιοχή Πυκνή προς Κάθηκα με ένα πυροσβεστικό όχημα από τον σταθμό υπαίθρου Πέγειας».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE