Μητσοτάκης: «Μονόδρομος η αυτοδυναμία, δεν θα καβαλήσω το καλάμι»

Μητσοτάκης: «Μονόδρομος η αυτοδυναμία, δεν θα καβαλήσω το καλάμι»

Η αυτοδυναμία είναι μονόδρομος, είναι το μήνυμα που στέλνει σε συνέντευξή του ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τονίζει ότι «δεν πρόκειται να καβαλήσω το καλάμι».

Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» αναφέρει για την κυβέρνηση που προτίθεται να σχηματίσει ότι θα αντλήσει από τα νέα πρόσωπα που εξελέγησαν στις εκλογές.

Επιπλέον αποκλείει κατηγορηματικά την πιθανότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και, όπως λέει, «κόμματα και κομματίδια» στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά από τα στελέχη εκλογική εγρήγορση και τονίζει ότι δεν θα ανεχθεί φαινόμενα αλαζονείας.

Τέλος, για τις τουρκικές εκλογές, ανέφερε ότι «υπάρχει φαβορί», αλλά και ότι δεν αισθάνεται καθόλου σίγουρος «ότι όποιος κι αν εκλεγεί θα υπάρξει κάποια δραστική στροφή στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χάος στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ κάνει επίθεση στον Λίβανο και το Ιράν στο Ισραήλ - Εκρήξεις και στο Άμπου Ντάμπι - Δείτε βίντεο

Χάος στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ κάνει επίθεση στον Λίβανο και το Ιράν στο Ισραήλ - Εκρήξεις και στο Άμπου Ντάμπι - Δείτε βίντεο

​Ρουκετοπόλεμος το βράδυ της Πέμπτης. Από τη μία το Ισραήλ βομβαρδίζει τον Λίβανο και από την άλλη το Ιράν ρίχνει πυραύλους με βομβίδια. Παράλληλα, σημειώθηκαν εκρήξεις και στο Άμπου Ντάμπι. Την Παρασκευή πάντως περιμένουμε ενισχύσεις στην αεράμυνα της Κύπρου από τη Βρετανία. Αναμένονται και οι φρεγάτες από Γαλλία και Ισπανία. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE