Τρέχει η Πυροσβεστική - Φωτιά σε διώροφη κατοικία στο Στρόβολο - Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Τρέχει η Πυροσβεστική - Φωτιά σε διώροφη κατοικία στο Στρόβολο - Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Για δεύτερη φωτιά τέθηκε σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική το βράδυ της Τετάρτης (31/05) στον Στρόβολο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, η πυροσβεστική ανταποκρίθηκε στις 22:39 από τον Πυροσβεστικό σταθμό Ακροπόλεως με δύο πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία στον Στρόβολο.

Από την πυρκαγιά υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές στον πρώτο όροφο (ισόγειο) της οικίας που το χρησιμοποιούσαν ως αποθήκη και χώρο στάθμευσης μοτοσυκλέτας.

Από τον καπνό και την θερμότητα έπαθε ζημιές και η βαφή του πάνω ορόφου της οικίας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση εγκατάστασης νερού , χρήση αναπνευστικών συσκευών και εξαερισμός.
Στο μέρος του επεισοδίου ήταν και ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης της οικίας ο οποίος μεταφέρθηκε από οικεία του πρόσωπα στο ΤΑΕΠ του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η πυρκαγιά έχει κατασβεστεί.

Θα φυλαχθεί η σκηνή από την Αστυνομία και αύριο θα ακολουθήσει διερεύνηση των αιτιών πυρκαγιάς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE