Οφείλουν να συμπεριφερθούν σαν... άτιτλοι

Οφείλουν να συμπεριφερθούν σαν... άτιτλοι

Η Ομόνοια μπορεί να ολοκλήρωσε τη σεζόν με την κατάκτηση του τίτλου και την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, εντούτοις η παρουσία της στο πρωτάθλημα πήρε αρνητικό πρόσημο.

Οι πράσινοι καλούνται να μην... κρύψουν τις τρανταχτές αδυναμίες του ρόστερ κάτω από το χαλί και το κύπελλο να μην καλύψει την αποτυχία στον κύριο στόχο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE