Ξέσπασε φωτιά στην Αγία Βαρβάρα - Παραδόθηκαν στις φλόγες δέντρα και πυλώνας της ΑΗΚ

Ξέσπασε φωτιά στην Αγία Βαρβάρα - Παραδόθηκαν στις φλόγες δέντρα και πυλώνας της ΑΗΚ

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 11:35 σε περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο twitter του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή, ο πυροσβετικός σταθμός Πάφου ανταποκρίθηκε στις 11:35 σήμερα Παρασκευή σε πυρκαγιά, η οποία έκαψε περίπου 7 δεκάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων, άχρηστα υλικά και έναν πυλώνα ηλεκτρικής παρά τη βιομηχανική Αγ. Βαρβάρας στην Πάφο.

Για κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία δύο πυροσβεστικά οχήματα, ένα από το Τμήμα Δασών, ένα από την Υπηρεσία Θήρας και ένας εκσκαφέας από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίας Βαρβάρας.

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ/κεντρική φωτογραφία - αρχείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE