Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκλεισαν ραντεβού για ναρκωτικά, αλλά τους χάλασε τα σχέδια η ΥΚΑΝ – Επιτέθηκαν κι έστειλαν στο νοσοκομείο Αστυνομικούς – Δύο συλλήψεις

Έκλεισαν ραντεβού για ναρκωτικά, αλλά τους χάλασε τα σχέδια η ΥΚΑΝ – Επιτέθηκαν κι έστειλαν στο νοσοκομείο Αστυνομικούς – Δύο συλλήψεις

Ποσότητα πέραν των εφτά κιλών κάνναβης εντόπισε και κατάσχεσε χθες Παρασκευή (2/6) η Αστυνομία στην Πάφο. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 35 και 20 ετών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12 χθες το μεσημέρι, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, ανέκοψαν για έλεγχο, δύο οχήματα που οδηγούσαν 35χρονος και 20χρονος σε περιοχή της Πάφου, όπου ο 20χρονος θεάθηκε να παίρνει από το όχημα του και να τοποθετεί στο όχημα του 35χρονου, πέντε νάιλον συσκευασίες.

Μόλις ο 35χρονος, αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί το όχημα του με δύο υπηρεσιακά οχήματα και να τραυματιστεί μέλος της ΥΚΑΝ. Στη συνέχεια, στην προσπάθεια των μελών της Αστυνομίας να τον συλλάβουν, αυτός επιτέθηκε και τραυμάτισε δεύτερο μέλος της ΥΚΑΝ.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στις πέντε νάιλον συσκευασίες και κατασχέθηκαν, εφτά περίπου κιλά κάνναβης, ενώ οι δύο ύποπτοι υποβλήθηκαν σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με τον 20χρονο να έχει θετική ένδειξη.

Στη συνέχεια, έγιναν έρευνες στις οικίες τους, όπου στην οικία του 35χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 13 γραμμάρια κάνναβης.

Οι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν, μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών και απολύθηκαν. Όπως διαπιστώθηκε, υπέστησαν κακώσεις και οιδήματα σε μέρη του σώματός τους.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήδηξε από το στηθαίο που βρίσκεται στο κέντρο του αυτοκινητόδρομου και πήγε στην αντίθετη πλευρά ο Πέτρος Ελευθερίου - Έτσι έγινε το διπλό θανατηφόρο

Tραγωδία στην Ελλάδα: Έπεσε μονοκινητήριο αεροπλάνο στη Θήβα - Νεκρός ο πιλότος

Επιχείρησε να πυρπολήσει γραφεία εταιρείας στη Λεμεσό και κατέληξε στο νοσοκομείο - Έβαλε τις φωνές ο υπάλληλος

Ξυλοδαρμός σε σχολείο: Αντιδράσεις για τη δήλωση περί «μεμονωμένου περιστατικού» - Όσα αποκαλύπτουν γονείς στο «Τ»

Αργούν να εγκαταλείψουν τη «φωλιά» των γονιών τους οι Κύπριοι - Ποια η μέση ηλικία «ανεξαρτητοποίησης» και η διαφορά ανδρών-γυναικών



Πήδηξε από το στηθαίο που βρίσκεται στο κέντρο του αυτοκινητόδρομου και πήγε στην αντίθετη πλευρά ο Πέτρος Ελευθερίου - Έτσι έγινε το διπλό θανατηφόρο

Πήδηξε από το στηθαίο που βρίσκεται στο κέντρο του αυτοκινητόδρομου και πήγε στην αντίθετη πλευρά ο Πέτρος Ελευθερίου - Έτσι έγινε το διπλό θανατηφόρο

Τριήμερο πένθος κηρύχθηκε στην Αστυνομία και οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες για τον θάνατο του Πέτρου Ελευθερίου, 50 ετών, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας 15 και 13 χρονών, που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής, εν ώρα καθήκοντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top