Εκδήλωση διαμαρτυρίας στα κατεχόμενα λόγω έλλειψης φαρμάκων

Εκδήλωση διαμαρτυρίας στα κατεχόμενα λόγω έλλειψης φαρμάκων

Εκδήλωση διαμαρτυρίας ενώπιον των «υπουργείων» υγείας και οικονομικών πραγματοποίησε χθες στα κατεχόμενα, η πλατφόρμα «οργανώσεων» υγείας, καταδικάζοντας την έλλειψη φαρμάκων και άλλων ιατρικών ειδών και ζητώντας την άμεση λήψη αποφάσεων για επίλυση του ζητήματος.

Στο θέμα αναφέρονται τα σημερινά πρωτοσέλιδα των τουρκοκυπριακών εφημερίδων. Σε δηλώσεις της η «υπουργός υγείας», Ιζλέμ Γκιουρτσάγ Άλτουγρα, είπε ότι ζητήθηκε από το «υπουργείο οικονομικών» επιπλέον κονδύλι για να καλύψει τις ανάγκες σε φάρμακα και άλλα ιατρικά είδη, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό.

Όπως αναφέρεται, στα κατεχόμενα υπάρχει έλλειψη αντιπηκτικών,εμβολίων κατά τετάνου, αντιβιοτικών, φαρμάκωνγια επιληψία, πάρκινσον, άλτσχαϊμερ και καρκίνο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE