Εκδήλωση διαμαρτυρίας στα κατεχόμενα λόγω έλλειψης φαρμάκων

Εκδήλωση διαμαρτυρίας στα κατεχόμενα λόγω έλλειψης φαρμάκων

Εκδήλωση διαμαρτυρίας ενώπιον των «υπουργείων» υγείας και οικονομικών πραγματοποίησε χθες στα κατεχόμενα, η πλατφόρμα «οργανώσεων» υγείας, καταδικάζοντας την έλλειψη φαρμάκων και άλλων ιατρικών ειδών και ζητώντας την άμεση λήψη αποφάσεων για επίλυση του ζητήματος.

Στο θέμα αναφέρονται τα σημερινά πρωτοσέλιδα των τουρκοκυπριακών εφημερίδων. Σε δηλώσεις της η «υπουργός υγείας», Ιζλέμ Γκιουρτσάγ Άλτουγρα, είπε ότι ζητήθηκε από το «υπουργείο οικονομικών» επιπλέον κονδύλι για να καλύψει τις ανάγκες σε φάρμακα και άλλα ιατρικά είδη, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό.

Όπως αναφέρεται, στα κατεχόμενα υπάρχει έλλειψη αντιπηκτικών,εμβολίων κατά τετάνου, αντιβιοτικών, φαρμάκωνγια επιληψία, πάρκινσον, άλτσχαϊμερ και καρκίνο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE