Καλομοίρα: «Έχω μάτια μόνο για τον σύζυγό μου, αλλά... εννοείται ότι φλερτάρω»

Καλομοίρα: «Έχω μάτια μόνο για τον σύζυγό μου, αλλά... εννοείται ότι φλερτάρω»

H Kαλομοίρα έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον σύζυγό της.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, δήλωσε: «Μπορώ να προσφέρω στην κριτική επιτροπή του Fame Story, γιατί έχω ζήσει αυτά που θα ζήσουν τα παιδιά. Θα μπορούσα να τους δώσω συμβουλές. Χάρηκα που επιστρέφει το Fame Story, ήταν μια ωραία εμπειρία, που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου».

Αναφορικά με την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της, δήλωσε: «Αυτή τη χρονιά, θέλω λίγη διασκέδαση στη ζωή μου. Σε όσους με σχολιάζουν αρνητικά, στέλνω την αγάπη μου».

Τέλος, μίλησε για το φλερτ και τον σύζυγό της. «Εννοείται ότι φλερτάρω, ο σύζυγός μου δεν έχει ανασφάλειες. Μακάρι να ζήλευε λίγο, αλλά δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Έχω μάτια μόνο για τον σύζυγό μου, αλλά δεν είναι ικανό να ανταλλάσσεις ματιές με κάποιον άλλο», τόνισε κλείνοντας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE