Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Βρισκόταν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης - Ζημιές σε δεύτερο όχημα και το κτήριο

Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Βρισκόταν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης - Ζημιές σε δεύτερο όχημα και το κτήριο

Όχημα το οποίο βρισκόταν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Πάφο άρπαξε φωτιά το βράδυ της Κυριακής 4/6.

Συγκεκριμένα, δύο πυροσβεστικά οχήματα ανταποκρίθηκαν σε πυρκαγιά στις 20:38.

Έγινε είσοδος από τα μέλη μας με χρήση αναπνευστικών συσκευών και εγκατάσταση σωλήνων νερού εξαερισμός του υπογείου και η πυρκαγιά κατασβέστηκε.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές ενώ επηρεάστηκε και δεύτερο όχημα. Από τους καπνούς και την θερμότητα ζημιές έπαθαν, μέρος της ηλεκτρικής εγκατάστασης καθώς και η βαφή του κτηρίου.

Η σκήνη θα φυλάγεται από την Αστυνομία και αύριο θα διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE